lokale partner worden?

Lokaal Werkt is op zoek naar 
Lokale Partners door heel Nederland.

Sinds onze oprichting in 2020 hebben we goedlopende vestigingen in Eindhoven en Nieuwegein en zijn we klaar om de rest van Nederland kennis te laten maken met onze professionele en persoonlijke dienstverlening. Deze stap willen we maken door samen te gaan werken met Lokale Partners.

Als Lokale Partner ben jij verantwoordelijk voor het samenbrengen van bedrijven en kandidaten in jouw regio. 

Je kunt als Lokale Partner zonder investering aanhaken op een bestaande propositie. Wij hebben de afgelopen drie jaar geïnvesteerd in naamsbekendheid, recruitmentsystemen, wervingskanalen in Nederland, Spanje en Portugal en een gedegen backoffice. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein gaan wij  jou ontzorgen met het publiceren van vacatures, administratieve taken, urenverwerking en facturatie naar klanten. Ook nemen wij het volledige juridische werkgeverschap en contractbeheer voor onze rekening.

Ervaring in de uitzendbranche of met recruitment is mooi meegenomen maar geen eis. Wij zorgen voor een goede onboarding zodat jij met de juiste kennis aan de slag kunt.

Wil jij meer weten, zoals wat je precies van ons kunt verwachten en wat je zou kunnen verdienen? Reageer dan via onderstaande button. Wij sturen je dan onze brochure toe en nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

Ik wil meer informatie!