Lokaal Werkt!

Wij zijn jouw Cupido op de arbeidsmarkt!

Opgericht in januari 2020

Wij bemiddelen personeel in de Brainport regio.

Bij Lokaal Werkt vinden we dat een betrouwbare partner in de buurt moet zitten. Door goed naar jou te luisteren, door te vragen én kritisch durven te zijn komen we er samen achter waar jouw echte behoefte ligt. Zo vinden we de juiste kandidaat, de juiste oplossing voor jouw personeelsplanning óf jouw droombaan. Kandidaten en opdrachtgevers krijgen bij ons de aandacht die ze verdienen.

Door jarenlange ervaring in de wereld van werk zijn wij een volwaardig sparringpartner voor al jouw personele vraagstukken. Wij hebben zowel ervaring met vacatures bij startende ondernemingen, MKB en multinationals. We vullen vacatures in op uitzendbasis,  detachering, werving en selectie en kunnen wanneer nodig de volledige personeelsplanning verzorgen.

Met Lokaal Werkt maken we een duurzame impact op de arbeidsmarkt. Duurzaam, omdat wij geloven in langetermijnrelaties die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, open en eerlijke communicatie én een bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Die bijdrage leveren we door altijd op zoek te gaan naar medewerkers uit de directe omgeving van onze opdrachtgevers. Duurzaam, omdat medewerkers uit de buurt langer bij je blijven werken én door de beperkte woon-werk afstand ook een bijdrage aan een schonere wereld leveren.

Onze kernwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheid: Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat we doen. We zijn professioneel, komen onze afspraken na en zijn betrouwbaar. We geven niet iemand anders de schuld wanneer iets niet gaat zoals we hadden verwacht.

We zijn transparant en duidelijk: Wij geloven in laagdrempelig contact. We blijven altijd onszelf en we zorgen voor korte lijntjes. In dit contact zijn we duidelijk, transparant en open.

We hebben vertrouwen en zijn betrokken: Wij investeren in mensen. Ook wanneer we niet zeker weten of onze investering zich terugbetaalt. We hebben vertrouwen in anderen, en ook in onszelf.

We zorgen voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit: Wij geloven in lange termijn relaties met zowel medewerkers als opdrachtgevers. We bieden een eerlijk tarief om de lange termijn te koesteren, ongeacht de externe invloeden.