Hoe Lokaal Werkt
voor kandidaten

Wij bemiddelen jou naar een baan in de buurt

Jouw Lokaal Werkt loopbaan begint met een persoonlijke intake bij ons op kantoor. Zo leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Wij willen niet alleen weten wat je gedaan hebt, maar ook wie jij bent. Waar ben je goed in en wat vind je leuk. Wat zijn je ambities en hoe kunnen wij je daarbij helpen? 

Hierdoor kijken we samen naar jouw korte- en lange termijn wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je loopt bij ons altijd met een eerlijke verwachting de deur uit.

Onze kernwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheid: Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat we doen. We zijn professioneel, komen onze afspraken na en zijn betrouwbaar. We geven niet iemand anders de schuld wanneer iets niet gaat zoals we hadden verwacht. 

We zijn transparant en duidelijk: Wij geloven in laagdrempelig contact. We blijven altijd onszelf en we zorgen voor korte lijntjes. In dit contact zijn we duidelijk, transparant en open. 

We hebben vertrouwen en zijn betrokkenWij investeren in mensen. Ook wanneer we niet zeker weten of onze investering zich terugbetaalt. We hebben vertrouwen in anderen, en ook in onszelf. 

We zorgen voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit: Wij geloven in lange termijn relaties met zowel medewerkers als opdrachtgevers. We bieden een eerlijk tarief om de lange termijn te koesteren, ongeacht de externe invloeden.

Geen geschikte vacature gevonden?

Kun je geen geschikte vacature vinden op onze site, maar wil je toch inschrijven?
Schrijf dan in via de Open Sollicitatie button.

Als wij een passende baan voor je vinden nemen we direct contact met je op.

Open sollicitatie