Hoe Lokaal Werkt
voor werkgevers

Één lokale partner voor al jouw vraagstukken; 
dat is Lokaal Werkt.

Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met het werven en selecteren van kandidaten, maar kunnen je ook helpen met het analyseren, inrichten en beheren van je personeelsplanning.

Wij kijken kritisch naar jouw processen en behoeftes en zijn daardoor in staat lange termijn oplossingen te bedenken, die onderaan de streep kostenbesparend zijn. Wij gaan dus niet alleen op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature, wij denken met je mee. Door slimme recruitment oplossingen besparen wij tijd en geld voor zowel kleine als grote werkgevers.

Wanneer wij een geschikte kandidaat voor jou gevonden hebben kan deze zowel op uitzendbasis als op basis  van werving en selectie aan de slag.

Dat bedoelen wij met oprechte aandacht en een eerlijk tarief!

Onze kernwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheid: Wij zijn zelf verantwoordelijk voor wat we doen. We zijn professioneel, komen onze afspraken na en zijn betrouwbaar. We geven niet iemand anders de schuld wanneer iets niet gaat zoals we hadden verwacht. 

We zijn transparant en duidelijk: Wij geloven in laagdrempelig contact. We blijven altijd onszelf en we zorgen voor korte lijntjes. In dit contact zijn we duidelijk, transparant en open. 

We hebben vertrouwen en zijn betrokkenWij investeren in mensen. Ook wanneer we niet zeker weten of onze investering zich terugbetaalt. We hebben vertrouwen in anderen, en ook in onszelf. 

We zorgen voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit: Wij geloven in lange termijn relaties met zowel medewerkers als opdrachtgevers. We bieden een eerlijk tarief om de lange termijn te koesteren, ongeacht de externe invloeden.