Hoe Lokaal Werkt?

HOE LOKAAL WERKT VOOR BEDRIJVEN

Één lokale partner voor al jouw personele vraagstukken, dat is Lokaal Werkt.

Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met het werven en selecteren van kandidaten, maar ook met het analyseren, inrichten en beheren van complexe personeelsplanningen. Wij kijken kritisch naar jouw processen en zijn daardoor in staat lange termijn oplossingen te bedenken, die onderaan de streep kostenbesparend zijn.

Wij gaat dus niet alleen niet op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature, wij denken met je mee. Door slimme recruitment oplossingen besparen wij tijd en geld voor zowel kleine als grote werkgevers.

Dat bedoelen wij met oprechte aandacht en een eerlijk tarief!

HOE LOKAAL WERKT VOOR KANDIDATEN

Lokaal Werkt bemiddelt jou naar een baan in de buurt, waar je tegen de juiste beloning aan de slag gaat.

Jouw Lokaal Werkt loopbaan begint met een persoonlijke intake bij ons op kantoor. Zo leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Wij willen niet alleen weten wát je gedaan hebt, maar vooral ook wie jij bént. Waar ben je goed in en wat vind je leuk? Waar wil je over vijf jaar staan en op welke manier kunnen wij je daarbij helpen? Dat kan bijvoorbeeld zijn door je een klassikale of online opleiding aan te bieden, of door jouw regelmatig te coachen en te helpen met het maken van keuzes.

Hierdoor kijken we samen naar jouw korte- en lange termijn wensen en kansen op de arbeidsmarkt.