Hoe Lokaal Werkt?

HOE LOKAAL WERKT VOOR OPDRACHTGEVERS

Één lokale partner voor al jouw personele vraagstukken, dat is Lokaal Werkt.

Wij vullen al jouw vacatures in met de juiste kandidaten. Dat doen we tegen een eerlijk tarief. Wij denken met je mee. Heb je die fulltimer écht nodig, of ben je flexibeler met twee parttimers voor die ene werkplek?

Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met het werven en selecteren van kandidaten, maar ook met het analyseren, inrichten en beheren van complexe personeelsplanningen. Wij kijken kritisch naar jouw processen en zijn daardoor in staat lange termijn oplossingen te bedenken, die onderaan de streep kostenbesparend zijn.

Dat bedoelen wij met oprechte aandacht en een eerlijk tarief!

HOE LOKAAL WERKT VOOR KANDIDATEN

Lokaal Werkt bemiddelt jou naar een baan in de buurt, waar je tegen de juiste beloning aan de slag gaat.

Jouw Lokaal Werkt loopbaan begint met een persoonlijke intake bij ons op kantoor. Zo leren we elkaar kennen en leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Wij willen niet alleen weten wát je gedaan hebt, maar vooral ook wie jij bént. Waar ben je goed in en wat vind je leuk? Waar wil je over vijf jaar staan en op welke manier, door je een opleiding aan te bieden bijvoorbeeld, kunnen wij je daarbij helpen?

Samen met jou kijken we naar de korte en lange termijn en spelen we tijdig in op jouw wensen en jouw kansen op de arbeidsmarkt.